Picture

Certificeringen

Binnen Meendering Bouw & Techniek vinden we kwaliteit belangrijk. We leggen we onszelf dan ook hoge eisen op. Hieronder vindt u de belangrijkste certificaten en verklaringen.

VCU

VCU is bedoeld voor uitzendorganisaties die het belangrijk vinden dat hun uitzendkrachten veilig en gezond bij opdrachtgevers kunnen werken. En dan vooral voor uitzendorganisaties die kandidaten uitzenden naar VCA- of VCO-gecertificeerde bedrijven, of naar opdrachtgevers die van hun opdrachtnemers VCA eisen.

Raadpleeg het register

NBBU

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU behartigt de belangen van dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.
Raadpleeg het register

Stichting Normering Arbeid

Het SNA keurmerk is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Op basis van twee NEN-normen, NEN 4400-1 (Nederlandse ondernemingen) en NEN 4400-2 (buitenlandse ondernemingen) verstrekt de Stichting Normering Arbeid het SNA-keurmerk.
Raadpleeg het register

Erkend leerbedrijf beroepsonderwijs en bedrijfsleven

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.


Bekijk hier de website

Wij beschikken over en zijn lid van: